Målning av tvättstugor och barnvagnsrum

TVÄTTSTUGAN SANKT ERIKSGATAN 17 STÄNGS FÖR MÅLNING 

Mellan 5 juni och 11 juni kommer golv och väggar i trapphuset ner till tvättstuga och förråd samt tak i tvättstuga att underhållas och målas. Måndag den 5 juni kommer vi att stänga av tvättstugan för att genomföra underhåll och målning av tak. Det kommer då inte gå att boka tvättid den dagen.  Den 9-11 juni kommer trapphus nertill tvättstuga och förråd att stängas av för underhåll och målning. Orsaken till den långa tiden är torktid för trappa och golv. Vi hänvisar till tvättstugan på Karlsviksgatan 18 för tvätt dessa datum.Planera i förväg om ni behöver något från era förråd under dessa dagar.Tvättstugan och förrådet är därför inte tillgängliga under dessa tre dagar (9-11 juni). 

TVÄTTSTUGA OCH BASTU PÅ KARLSVIKSGATAN 18 STÄNGS FÖR MÅLNING 

Mellan 12-25 juni kommer golv och väggar i trapphuset ner till tvättstuga och bastu samt tak i tvättstuga att underhållas och målas. Måndag den 12 juni kommer vi att stänga av tvättstugan för att genomföra underhåll och målning av tak.  Det kommer då inte gå att boka tvättid den dagen.  Den 23-25 juni kommer trapphus nertill tvättstuga och bastu att stängas av för underhåll och målning. Orsaken till den långa tiden är torktid för trappa och golv. Vi hänvisar då till tvättstugan på Sankt Eriksgatan 17.

BARNVAGNSFÖRRÅDET STÄNGS FÖR MÅLNING 

Barnvagnsförrådet kommer att målas 5-8 juni och städas under fredag 9 juni.  Detta innebär att barnvagnsförrådet skall tömmas på barnvagnar, cyklar och pulkor senast söndag 4 juni kl 18.00.  Det som då är kvar kommer att avlägsnas och ställas ut på gården. Fastlåsta saker kommer att klippas loss. Leksakerna kommer att ställas i gången till Sankt Eriksgatan (under tak).